Unieke wanddecoratie voor thuis!

Een persoonlijke toets

Je wil jouw wand decoreren op een persoonlijke en unieke manier. De hexagon foto tegels zijn ongetwijfeld wat je zoekt. Je kan de hexagon foto tegels geheel naar eigen wens gaan ontwerpen. Denk aan een fotocollage van die heerlijke reis of een gebeurtenis die nog steeds een glimlach op je gezicht tovert. Niemand weet beter dan jijzelf wat er belangrijk voor je is.

Volledig zelf designen of hulp inroepen

Heb jij al een uitgewerkt idee? Dan kan je, dankzij de handige tool waar je jouw ontwerpskills kan loslaten, indienen. Laad een foto op en check vooraf of jouw hexagon foto tegels tot hun recht zullen komen, zoals jij het voor ogen had. Echter als je wel een vaag idee hebt, maar nog geen uitgewerkt project voor je ziet kan je rekenen op hulp en dankzij de ontwerptool eindeloos experimenteren, net zo lang tot jij tevreden bent. Je kunt jouw beelden ook combineren met de vooraf gemaakte ontwerpen die je op de tool terugvindt.

Zo veel stijlen, zo veel mogelijkheden

Zoals je ongetwijfeld begrepen hebt, kan je eindeloos experimenteren en ontwerpen, geheel naar eigen gevoel. Je kiest niet alleen zelf de beelden en ontwerpen die jou aanspreken. Je kiest ook zelf uit verschillende materialen. Je hebt de keuze uit plexiglas, forex en aluminium. Of je nu houdt van basic of luxe of iets ertussenin, die keuze is helemaal de jouwe. Bovendien kies je er ook zelf voor om al dan niet accenten en kleuren toe te voegen. Trouw blijven aan je eigen stijl is hier van groot belang.

Hexagon foto tegels

Waar en hoe bevestigen

De hexagon foto tegels kunnen op verschillende ondergronden bevestigd worden. Zonder boren bevestig je jouw creatie op muren met structuur of glad stucwerk en zelfs op behang. De tegels worden bevestigd via een magnetisch systeem. Dit maakt het makkelijk om in de toekomst de foto’s te verwisselen mocht je dat wensen. Jouw creatie door de tijd heen verder uitbreiden, dat gebeurt op die manier ook moeiteloos. Om het je extra gemakkelijk te maken ontvang je ook afstandshouders, zodat je alle foto’s op dezelfde afstand van elkaar kunt hangen.

Elke dag terugblikken naar die mooie herinneringen

Nu jouw hexagon foto tegels een plaats in jouw woning kregen, kan je met liefde en een warm nostalgisch gevoel genieten van al die mooie herinneringen die jouw leven tot nu toe vervuld hebben met plezier en hartverwarmende momenten. Of je nu gekozen hebt voor 1 grote foto over de tegels heen of 1 foto per tegel, de herinneringen blijven, bovendien kan je er nu elke dag ook optisch van genieten.

Previous Article

De leukste bedden voor de kinderkamer

Next Article

Glasbewassing: Meer dan alleen Schoonmaken #1

You might be interested in …

Urban gardening

Je eigen groene oase in de stad

Een groene oase te midden van het beton en het staal van de stadsjungle. Een plek waar kleurrijke bloemen bloeien, waar verse groenten groeien, en waar de lucht gevuld is met het gezoem van bijen […]

De essentie van een gevelsteiger in de bouw en renovatie

De essentie van een gevelsteiger in de bouw en renovatie Gevelsteigers zijn cruciaal in de bouw- en renovatiewereld. Ze bieden niet alleen een veilig platform voor werkzaamheden op hoogte, maar verbeteren ook de toegankelijkheid en […]

De leukste bedden voor de kinderkamer

Er komt een moment dat je kindje de ledikant ontgroeit is en het tijd is voor een echt bed. Of misschien is je kindje al wat groter en het huidige bed ontgroeid. Dan is het […]