Wat bedrukte kalenders voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Iedereen kent ze wel: die leuke dingetjes met een logo die je af en toe krijgt aangereikt als een soort promotiemateriaal. Vaak gaat het om dingen die je zelden of nooit gebruikt. Maar er zijn uitzonderingen, zoals kalenders met een logo. Waarom zou jij als ondernemer kiezen voor kalenders met logo bedrukken?

Jouw bedrijf wordt gezien

Natuurlijk ga je ervan uit dat jouw kalender relatiegeschenk niet ergens onder in een kast belandt of bij iemand thuis op een zolderkamer komt te hangen. Nee, je maakt hem dusdanig aantrekkelijk, en handig in gebruik, dat iedereen juist jouw kalender in zijn kantoor wil hebben hangen. Want dat betekent dat niet alleen degene die in dat kantoor werkt op jouw kalender relatiegeschenk kijkt, maar ook collega’s die even binnenlopen en klanten die voor overleg langskomen. Kortom: aan de muur van een kantoor komt en blijft jouw onderneming goed in de picture.

Goed voorwerk is het halve werk

Bedenk dus goed wat jij met jouw bedrijf wil uitstralen voordat je besluit tot kalenders met logo bedrukken. Want eenmaal gedrukt kan je geen wijzigingen meer doorvoeren. Een sprekende foto van jullie producten of diensten doet het vaak goed. Mensen hoeven dan niet eens de tekst te lezen, maar weten onmiddellijk wat jullie aanbieden. Maar wellicht laat je liever zien waar jouw onderneming voor staat, zoals een beter milieu, een bedrijfswagen voor elke portemonnee of drukwerk binnen 24 uur klaar. Met een paar woorden kan je potentiële klanten al bereiken.

Handig in gebruik

De beste kalender relatiegeschenk is die die ook nog eens handig en praktisch in gebruik is. Natuurlijk: mooie foto’s doen het goed en zijn leuk om naar te kijken. Maar als er op elke pagina ruimte is om bv. afspraken of vrije dagen te noteren, dan komt hij dagelijks voor veel mensen letterlijk dichterbij. Dus wil jij een kalender die alleen maar mooi hangt of staat te wezen? Of stuur jij een kalender die bij jouw klant daadwerkelijk wordt gebruikt? Denk ook daar over na voordat je definitief ja zegt tegen kalenders met logo bedrukken.

Op tijd versturen

Bedenk ook ruim van tevoren wanneer jij jouw kalender relatiegeschenk wilt versturen. Te vroeg voor het begin van het jaar kan betekenen dat hij inderdaad ergens in een kast belandt (en mogelijk nooit meer wordt opgehangen). Te laat kan betekenen dat er al andere kalenders hangen. Maar natuurlijk zorg jij ervoor dat elke klant maar één kalender aan zijn muur wil hebben: jouw kalender relatiegeschenk!

Previous Article

Professionele yoga lessen geven? Volg de opleiding tot yoga docent!

Next Article

Raak nooit meer spullen kwijt met een disselkist voor uw aanhanger

You might be interested in …

Grafkunstenaar gezocht voor uniek gedenkteken

Gedenkteken: meer dan alleen een grafsteen   Het concept van een gedenkteken reikt verder dan traditionele materialen zoals steen. Hedendaagse grafstenen kunnen vervaardigd worden van metaal, RVS of glas, wat een unieke en moderne uitstraling […]

Het plezier van Springkussens

De kleurrijke en levendige wereld van springkussens brengt een schat aan plezier en entertainment voor kinderen (en volwassenen) van alle leeftijden. Springkussens, ook bekend als luchtkussens of bounce huizen, zijn opblaasbare structuren die zorgen voor […]

Oris reviseren

Het tijdloze ambacht van horloges

Wandelend door de geschiedenis van tijdmeting, kom je langs zonnewijzers, waterklokken en uiteindelijk bij het hoogtepunt van precisie en vakmanschap: het polshorloge. Dit niet alleen een instrument om de tijd te meten, maar ook een […]