Raak nooit meer spullen kwijt met een disselkist voor uw aanhanger

Heeft u een aanhangwagen en liggen daar altijd losse spullen in, zoals spanbanden, gereedschap of aanhanger onderdelen zoals een aanhangernet en reserve verlichting? Of misschien heeft u deze spullen altijd in de auto en nemen ze ruimte in die u liever gebruikt voor bijvoorbeeld de boodschappen. Dan is een disselkist voor de aanhanger de oplossing! Met een disselkist heeft u alle spullen netjes en veilig op een plek zonder dat u daarvoor extra ruimte kwijt bent.

Wat is een disselkist

Een disselkist, ook wel bekend onder de naam ‘disselbak’, is een opbergbak voor de aanhanger. De kist plaatst u in de aanhanger of u monteert hem aan de aanhanger. Met een disselkist heeft u alle spullen die u nodig heeft voor de aanhangwagen bij elkaar en vergeet nooit meer iets, ook niet als u de aanhangwagen aan een andere auto koppelt.

Bovendien zijn uw spullen veilig. Niet alleen tegen weersinvloeden en (spat)water, ze zijn ook beschermt tegen kwaadwillenden die iets willen stelen, bijvoorbeeld als de aanhanger op de oprit staat of als u de auto met aanhanger voor een boodschap even alleen laat op een parkeerplaats. De meeste disselkisten zijn namelijk voorzien van een slot, zodat uw spullen niet gestolen kunnen worden. Sommige disselkisten zijn ook voor verschillende soorten aanhangers te gebruiken, zoals een paardentrailer of een caravan.

Waar let u op bij de aanschaf van een disselkist

Als u een disselkist wilt aanschaffen voor uw aanhangwagen is er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden.

Afmeting

Hoe groot moet de kist zijn? De afmeting hangt af van de hoeveelheid ruimte die u kwijt wilt zijn in of aan de aanhanger, en hoeveel spullen u in de kist kwijt wilt.

Materiaal

Disselkisten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Een kunststof disselkist is licht in gewicht, waardoor de kogeldruk van de aanhanger juist blijft. Ook haalt u een kunststof kist dankzij het gewicht relatief eenvoudig van de aanhanger.

Een aluminium kist is zwaarder, maar ook sterker. Dat maakt de kist bijvoorbeeld ook geschikt om op te zitten, of om als extra opbergruimte te gebruiken op de camping. Bovendien roest aluminium niet snel.

Plaats

Waar wilt u de disselkist plaatsen? U kunt hem bijvoorbeeld op de dissel monteren, of aan het voorschot, onder de laadvloer of in de aanhanger. Afhankelijk van de plaats kiest u een type disselkist.

Een disselkist is relatief eenvoudig zelf te monteren. Alle benodigdheden vindt u bij een leverancier van aanhanger onderdelen. Weet u niet welke disselkist u moet nemen of heeft u vragen? Een verkoper of adviseur helpt u graag verder.

Previous Article

Wat bedrukte kalenders voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Next Article

Zorgen voor een prettig systeem voor je bedrijf

You might be interested in …

Glasbewassing: Meer dan alleen Schoonmaken #1

Een Schone Uitstraling met Glasbewassing Net zoals een schone werkplek door iedereen wordt gewaardeerd, wordt een schoon en glanzend raam gezien als het visitekaartje van elk pand. Het weerspiegelt immers de zorg en aandacht die […]

Een levendige herinnering

Het behouden van levendige herinneringen aan geliefden is een essentieel onderdeel van ons rouwproces Een grafsteen die de herinnering aan uw dierbare levend houdt, is meer dan slechts een gedenksteen. B ij Memorabel Afscheidsmonumenten creëren […]